Kies uw Shoe shine pakket

Shoe shine Plus

 • Lotion clean
 • Polish (Renovateur)
 • 2nd Polish (cream)
€ 15,00

Shine Plus

Shine Plus is een verzorgende behandeling. Schoenen die er verder netjes bij staan hebben eens in de tijd verzorging nodig. Dit voorkomt dat het leer uitdroogt. Bij de Shine Plus, maken wij de schoen goed schoon met een lotion. Hiermee verwijderen we deels de oude crème laag en oppervlakkig vuil. De lotion is voedend en dient als een soort grondlaag. Vervolgens brengen wij een extra voedende laag, Renovateur aan. Renovateur zorgt voor een diepe voeding van het leer. Vervolgens brengen we een laag crème aan (eventueel in kleur). Deze crème heeft een voedende en vooral beschermende werking. Tot slot borstelen wij de schoenen goed uit, waardoor al de overtollige crème verdwijnt en de schoenen hun natuurlijke glans terugkrijgen. De perfecte behandeling voor uw schoenen.

Wij gebruiken alleen premium schoenverzorgingsproducten (Saphir en Tapir).

Shoe shine Supreme

 • Clean extensive
 • Polish (Renovateur)
 • 2nd Polish (cream)
 • Wax finish
€ 22,50

Shine Supreme

Met de Shine Supreme worden uw schoenen weer in topconditie gebracht. Eens in de tijd is het goed om alle oude poetslagen te verwijderen en de schoenen goed schoon te maken. Diepere vlekken bijvoorbeeld door pekel of water worden verwijderd. Na deze wasbeurt moet het leer een paar uur rusten en drogen. We brengen vervolgens een Renovateur aan om het leer goed te voeden.

Met een laag creme brengen we de schoenen weer op kleur en geven het de bescherming die ze nodig hebben. Ten slotte behandelen we de schoenen met een wax. De wax laag zorgt heeft een uitstekend water (en vuil) afstotende werking. Daarnaast zorgt de wax (op basis van bijenwas) voor een intens diepe natuurlijke glans. Met deze behandeling zijn uw schoenen weer als nieuw!

Shoe shine Supreme+

 • Clean extensive
 • Stain removing
 • Recolouring
 • Polish (Renovateur)
 • 2nd Polish (cream)
 • Wax finish
€ 27,50

Shoe shine Supreme+

Shoe shine Supreme+ is de ideale behandeling voor schoenen met vlekken. Sneeuw, regen en drank kunnen vlekken veroorzaken die dieper in het leer trekken. De schoenen hebben dan een extra wasbeurt (stainremoving) nodig om de vlekken grondig te verwijderen. Eerst wassen wij de vlekken goed uit. Daarna laten we de schoenen een paar uur rustig drogen.

Wanneer de schoenen goed droog zijn, kunnen we de schoenen bijkleuren op plaatsen waar het leer de kleur iets heeft verloren. We brengen vervolgens een Renovateur aan om het leer goed (en diep) te voeden.

Met een laag creme (eventueel op kleur) komen de diepere en warmere kleuren weer terug en geven we het leer de bescherming die het nodig heeft. Als finishing touch brengen we een waxlaag aan. De waxlaag zorgt heeft een uitstekend water (en vuil) afstotende werking. Daarnaast zorgt de wax (op basis van bijenwas) voor een intens diepe en natuurlijke glans. Heeft u schoenen met vlekken, dan is de Shoe shine Supreme+ de behandeling, om ze weer in top-conditie te brengen.

Kies het gewenste Shoeshine pakket. Wij maken alleen gebruik van premium schoenpoets merken zoals Saphir en Tapir (organic). Bij de checkout is het mogelijk specificaties op te geven (bijvoorbeeld over bepaalde vlekken/ of gewenste kleuring).