Over ons

Door onze jarenlange ervaring in schoenreparatie en schoenverzorging, hebben wij de nodige kennis en ervaring in huis om kapotte schoenen weer te repareren en op te knappen.

Omdat wij vinden dat lokaal vakmanschap voor iedereen beschikbaar moet zijn, hebben wij het nu online heel eenvoudig mogelijk gemaakt. In het bijzonder voor mensen die hun tijd liever aan andere zaken besteden dan langs de schoenmaker te gaan of voor mensen die niet bij ons in de buurt wonen/werken en wel van onze diensten gebruik willen maken, is onze online service dé oplossing. Met onze online service combineren wij vakmanschap met online gemak.

Elke reparatie wordt met veel aandacht, passie en vakmanschap uitgevoerd. Wij hebben ons gespecialiseerd in schoenen in het hoge segment, vaak vervaardigd volgens de Goodyear en Blake stitch/ rapid maakwijze. Exclusieve schoenen van luxe merken kunt u aan ons toevertrouwen.

Iedere schoen wordt meerdere keren beoordeeld tijdens de reparatie. Alleen op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden van al onze schoenreparaties. Als dit gewenst is, maken wij de schoenen schoon en poetsen ze netjes. De schoenen zijn na een paar dagen klaar, waarna ze opgehaald, gebracht of opgestuurd kunnen worden, afhankelijk van wat u wilt.